Здравейте! В рамките на 2 месеца ми дефектират 3 дебитомера. Първият, с който карах колата близо 5 години, втория закупен от автоморга и третият, който беше чисто нов. Интересува ме евентуалната причина за проблема. Казвам изгарят, защото се развалят когато колата е под напрежение и буквално имам това усещане. Изведнъж по време на ускорението губи мощност. След смяната на първия смених и въздушния филтър.
1.9 JTD 115к.с. Всякакви мнения биха били от полза. Благодаря ви предварително.
П.П. Извинявам се за невежеството си, но четох една тема, в която един колега обяснява как колата му върви без дебитомер повече от добре, но има чип тунинг. След смяната на дебитомера не е дал отговор дали се е подобрило поведението на автомобила и за това ще попитам тук: Не могат ли сфотуерно да се променят стойностите на аварийния режим, че колата да си работи нормално. Не ме нападайте просто повече пари за тази част не ми се дават... Благодаря отново.
1.9 JTD 115к.с. Всякакви мнения биха били от полза. Благодаря ви предварително.
П.П. Извинявам се за невежеството си, но четох една тема, в която един колега обяснява как колата му върви без дебитомер повече от добре, но има чип тунинг. След смяната на дебитомера не е дал отговор дали се е подобрило поведението на автомобила и за това ще попитам тук: Не могат ли сфотуерно да се променят стойностите на аварийния режим, че колата да си работи нормално. Не ме нападайте просто повече пари за тази част не ми се дават... Благодаря отново.
Comment